Vyva Fabrics - Dinamica

Mooie Suede/Microvezel meubelstoffen uit de Dinamica collectie van Vyva Fabrics / F.4.L.

De Dinamica collectie bestaat uit 3 collecties suede/microvezel meubelstoffen: 

DINAMICA CLASSICA

Dinamica Classica is een exclusieve en tijdloze suede/microvezel stof, verkrijgbaar in 111 kleuren van basiskleuren tot de meest modieuze tinten.

Dinamica Classica van Vyva Fabrics is ecologisch ontwikkeld volgens een revolutionaire en nieuwe techniek en heeft alle voordelen van moderne technologie.
Dinamica ademt, kreukelt nauwelijks en kan gewassen worden op 60 graden.
Dinamica wordt gegarandeerd voor 5 jaar tegen veroudering, fabrieksfouten, lichtechtheid en pilling bij normaal gebruik.

DINAMICA MELANGE

Dinamica Melange is een exclusieve en tijdloze suede/microvezel stof, verkrijgbaar in 74 kleuren van basiskleuren tot de meest modieuze tinten.

Dinamica Melange van Vyva Fabrics is ecologisch ontwikkeld volgens een revolutionaire en nieuwe techniek en heeft alle voordelen van moderne technologie.
Dinamica ademt, kreukelt nauwelijks en kan gewassen worden op 60 graden.
Dinamica wordt gegarandeerd voor 5 jaar tegen veroudering, fabrieksfouten, lichtechtheid en pilling bij normaal gebruik

DINAMICA SILK

Dinamica Silk is een exclusieve en tijdloze suede/microvezel stof, verkrijgbaar in 33 kleuren van basiskleuren tot de meest modieuze tinten..

Dinamica Silk van Vyva Fabrics is ecologisch ontwikkeld volgens een revolutionaire en nieuwe techniek en heeft alle voordelen van moderne technologie.
Dinamica ademt, kreukelt nauwelijks en kan gewassen worden op 60 graden. Dinamica wordt gegarandeerd voor 5 jaar tegen veroudering, fabrieksfouten, lichtechtheid en pilling bij normaal gebruik.

 

© 2008 - 2022 Dominikq Meubelstoffen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel