Vyva Fabrics - Indoor contract

Mooie brandwerende stoffen uit de Indoor Contract collectie van Vyva Fabrics / F.4.L.

De Indoor Contract collectie van Vyva Fabrics is een collectie brandwerende stoffen van topkwaliteit speciaal ontworpen voor interieurdecoratie en voor de hotelwereld.
Met deze chique en elegante collectie biedt Vyva Fabrics Architecten, Designers, Decorateurs een onuitputtelijk palet aan van textielcomposities gekoppeld aan technische prestaties.

De eerste collectie haalt haar impressie uit de nieuwste trends in de grote wereldsteden;
Prado, Tribeca, Saint-Germain, Navona, Samoa, Kowloon en Soho.

Het gaat om een complete collectie met 142 referenties die perfect combineerbaar zijn en harmonieus samengaan voor de totaalinrichting van een leefruimte: gordijnen, kussens, zonwering, meubelstoffen en spreien. Van licht doek tot stevig weefsel, van sierjacquard tot verduisterende effen stoffen, alle doeken imiteren perfect de kwaliteiten van natuurlijke materialen.

COLLECTIE:

Een complete collectie van verschillende weefselkwaliteiten die perfect combineerbaar zijn en harmonieus samengaan voor de totaalinrichting van een leefruimte.
De 7 gamma’s van de Contract Collectie maken alle toepassingen mogelijk in volledige harmonie: van gordijnen en vitrage tot kussens en spreien.

BRANDWEREND DOEK MET RESPECT VOOR DE NATUUR EN GEZOND VOOR DE MENS.

REACH is de reglementering voor de registratie, evaluatie, toelating en beperking van chemische stoffen. Het label verplicht ondernemers die chemische stoffen produceren of invoeren om de risico’s van het gebruik ervan grondig te evalueren en om de nodige maatregelen te nemen om elk denkbaar risico te beheersen. De stoffen van de Indoor Contract collectie zijn geproduceerd op basis van ‘niet-schadelijke substanties’ volgens het Europese REACH-regelement. Ze kregen het label Oeko-Tex 100. Dat label garandeert dat ze geen enkele giftige stof bevatten en geen enkel risico vormen voor de gezondheid, voor de huid of voor het milieu.

De collectie biedt alleen de allerbeste kwaliteit en veiligheid, met oog voor het esthetische aspect van de weefsels. De reglementering voor de brandveiligheid legt openbare gelegenheden strenge veiligheidsnormen op om brandrisico te beperken. (brandklasse M1/B1/C1/BS/IMO)

 

© 2008 - 2021 Dominikq Meubelstoffen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel