Aristide

Aristide is altijd actief geweest als distributeur van Meubelstoffen van een hoge kwaliteit en decoratiestoffen sinds 1979 toen Aristide Bourguignon het bedrijf Aritex oprichtte.

In 2008 is het bedrijf overhandigd aan de 2e generatie van de familie Bourguignon. Aristide heeft heeft zijn sterke nationale en internationale marktpostitie weten te handhaven door de invoering van originele, moderne en innovatieve collecties in de markt.

Sinds september 2011 werkt Aristide samen met Belgische ontwerpers.

Voor September 2014 heeft Aristide een speciale groep van ontwerpers in petto... Aristide Lanceert dan ook de nieuwste innovaties van de  WARWICK, SIMTA en CLARKE & CLARKE. Aristide is de exclusieve distributeur in de Benelux-landen voor die merken (Clarke & Clarke is ook gedistribueerd door Aristide in Duitsland). Voor België verdeelt aristide ook de FR ONE collectie, een stofcollectie die een permanent vlamvertragende stoffen bevat voornamelijk gericht op de contractmarkt.

Aristide collecties worden verdeeld in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk door onze eigen verkooporganisatie. In de rest van Europa, evenals Amerika, Australië, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika is een distributienetwerk met solide, lokale partners opgezet.

 

© 2008 - 2022 Dominikq Meubelstoffen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel