Verzendkosten / Retouren etc

Verzendkosten zijn:

Vanaf 6,75 euro per order.
Boven 175,00 euro franco huis/verzendkosten niet belast/gratis.

Verzenden naar Belgie vanaf 11,95 euro.

Uiteraard kunt u per land direct zien als u uw product in de winkelwagen stopt, uw land kiest en betaalmethode wat de daadwerkelijke verzendkosten zijn in uw geval.

Voor overige verzendkosten en vragen kunt u altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

De verzendkosten zijn opgebouwd uit de verzendkosten die wij betalen aan PostNL of eventueel andere vervoerder, de handelings-, en verpakkingskosten.
 
Om een zo laag mogelijke prijs/ kwaliteit te handhaven zijn wij helaas genoodzaakt dit bedrag berekenen. Zo ook een minimale bestelwaarde van 8,00 euro. Bij vooraf overmaken is de minimale bestelwaarde 5,00 euro.

 

 

​Meubelstoffen in de webwinkel kunnen op dit moment online helaas alleen per hele meter worden besteld, wij werken er hard aan mogelijk te maken dat u afwijkende metrages kunt invullen.

Wist u dat u vanaf 1 meter per 10 cm kunt bestellen?

U doet dit door middel van een e-mail te sturen naar info @ doehetzelfvoordeel.nl onder vermelding van de gewenste stof, kleur en metrage. U ontvangt dan van ons een link zodat u de gewenste meubelstof eenvoudig online kunt bestellen in uw gewenste metrage.

Komt u er niet uit met online bestellen? Contact ons vrijblijvend per mail of telefonisch! Wij zullen u door de stappen heen helpen/loodsen of wij nemen uw bestelling voor u op. U ontvangt daarma een bevestiging en  een factuur welke u zelf kunt overmaken en wij dragen zorg voor de rest.


Mocht het gekozen product toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen met uitzondering van speciaal bestelde producten zoals bijvoorbeeld meubelstoffen, lijmpistolen en op maat gemaakte/afgeknipte materialen.

Mocht u twijfelen, kunt u ons vooraf altijd even contacten of uw product(en) wel of niet in aanmerking komen om retour gestuurd te worden worden binnen de gestelde 14 dagen.

 

NOG VRAGEN? Bel ons op 0186 - 621430  --  of mail naar info @ doehetzelfvoordeel .nl

© 2008 - 2024 Dominikq Meubelstoffen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel