Algemene Voorwaarden

Artikel 1: Definlties
Doehetzelfvoordeel is een onderdeel van Dominikq en staat ingeschreven bij kamer van koophandel onder nummer: 64694097 te Rotterdam. Het BTW nummer: NL001641023B86

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan welke van toepassing zijn voor onze webshop tussen klant en verkoper.

Verkoper:
- Dominikq.
Klant:
- Degene die de aankoop doet.
Producten:
- De goederen welke vermeld staan in deze webshop.

Artiket 2: Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk product wat bij ons in de webwinkel zichtbaar is, de inhoud en de nakoming van alle tussen de Klant en de Verkoper gesloten overeenkomsten. Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dient de situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. Indien Verkoper niet steeds strikte naleving van deze algemene voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat Verkoper in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. Verkoper behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. De aangegeven kleuren welke in de webshop staan aan gegeven zijn op kleur gelijk maar geven geen garantie dat de kleur via het beeldscherm van de klant het zelfde zijn als wat de daadwerkelijke kleur is bij direct oog contact. Voor het zien van de kleur in echtheid dient de klant zich to wenden tot de werkplaats voor bezichtiging.

Artikel 3: Prijs/Verzend en administratiekosten
Dit zijn de verzend en administratiekosten welke worden aangeven tijdens de bestelprocedure. De klant kan tijdens het verwerken van de bestelling kiezen voor een verzekerde of een onverzekerde verzending. Verzendingen naar het buitenland d.w.z. binnen Europa, worden alleen verwerkt via online betalingen.

Verkoper behoud het recht om bestellingen niet uit te voeren of dit op een later tijdstip te doen als facturen niet of buiten de aangegeven termijn online, of anderzijds worden overgemaakt. De opdracht voor verzending van de artikelen worden aangeboden aan de pakketdienst en is voor eigen risico van de klant. Verkoper draagt over de verzendingen de eventuele schade tijdens verzendingen geen enkel risico.

Om producten bij ons op te komen halen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt kiezen in het bestelsysteen voor afhalen. Via het bestel systeem kunt u via uw eigen bank de rekening vooraf betalen. Via de mail word u op de hoogte gehouden wanneer uw bestelling klaar ligt. Hierbij word gevraagd om een uitgeprint factuur mee te nemen. Zonder factuur inzicht zal er niet over gegaan worden tot overhandigen van goederen. Er worden geen verzendkosten bij afhalen in rekening gebracht.

Artikel 4: Betaling
Via het online betaalsysteem word u doorverbonden naar de bank naar keuze. Indien u wenst om op later tijdstip of datum te betalen is dat mogelijk. Echter onthoud de verkoper de bestelling totdat het factuur van de bestelling is voldaan. Na 14 dagen de bestelling niet voldaan te hebben word de bestelling geannuleerd. Bij het nader inzien van de bestelling kan deze alsnog besteld worden. U dient dan contact op te nemen met de verkoper via mail of per telefoon. Bij rembours betaling kunt u de betaling verrichten via de de bezorgdienst. De spullen worden direct aan u overhandigd.

Artikel 5: Levering
De levertijd streef is binnen 7 werkdagen en is indicatief. Overschrijding van de leveringstermijn geeft de Klant geen recht op schadevergoeding of claim. Indien de bezorging door tijdelijk toedracht vertraagt vanwege producten die niet voorradig zijn of om andere redenen vertraging ondervindt, ontvangt de koper hiervan binnen 7 werkdagen bericht. Bij uitblijven van berichtgeving in uiterlijk 14 dagen, heeft de klant in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

Artikel 6: Retour
Goederen die bij ons zijn aangekocht, kunnen niet altijd zomaar worden teruggenomen of geruild daar waar sprake is van speciaal besteld materiaal, maatwerk of gebruiksklaar gemaakte goederen zoals bijvoorbeeld meubelstoffen en op maat gemaakte/afgeknipte materialen.

Indien buiten de bovengenoemde voorwaarde het product niet in orde blijkt te zijn, kunt u zich beroepen op onze 14 daagse afkoelperiode welke inhoud dat u het pakket terug kunt sturen. Neem hiervoor eerst altijd wel contact op met de verkoper voor de juiste instructies. De verkoper kan dan een melding maken voor eventuele omruiling of een retour factuur aanmaken voor terugstorting.

Mocht zich een situatie voordoen buiten deze voorwaarden of het valt naar geest in de voorwaarden en de klant wil het bespreekbaar maken, dient de klant altijd eerst contact op te nemen met de Verkoper alvorens de Klant overgaat tot het versturen van het retourpakket.

Overige bepalingen.

Aanzicht, Foto`s en Software.
Het is niet toegestaan om foto`s en de informatie daarvan te plaatsen op andere site`s die in belang staan voor commerciële doeleinden en/of die zich richten voor eigen gebruik. Ook is het niet toegestaan om foto`s te kopiëren of te deeplinken voor versiering van uw eigen website of forums/fora`s. Indien u wel gebruik wilt maken van onze foto`s en de informatie daarvan, dient u contact op te nemen met de klantenservice.

Privacy.
De gegevens die een klant opgeeft bij een bestelling worden uitsluitend voor onze administratie gebruikt. Gegevens worden dus niet aan derden verstrekt en zullen niet voor verdere commerciële doeleinden worden gebruikt , waardoor de privacy van de klant voorop staat.

Overig.
Dominikq is niet aansprakelijk voor typfouten en daaruit voortkomende problemen. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals hierboven beschreven.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 Dominikq Meubelstoffen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel